Uitjesbureau logo

De Magie van Kerst: Ontdek Onze Feestelijke Bedrijfsuitjes!

De meest magische tijd van het jaar staat voor de deur. Bij Uitjesbureau zijn we helemaal klaar om jullie bedrijfsuitjes tijdens de kerstperiode onvergetelijk te maken. In deze speciale kersteditie van onze nieuwsbrief willen we jullie meenemen op een betoverende reis vol feestelijke evenementen die de ware kerstgedachte omarmen.

Favoriete Kerstuitjes

Virtual reality Dinerspel

La Casa de Papel - Kerst Dinero VR

Doe mee met het verzet, beroof de Spaanse Munt en ontsnap uit de virtuele overval, allemaal in een betoverende kerstomgeving. Teamwork en codes kraken zijn cruciaal om je kerstcadeau te verdienen. Welk team ontsnapt als eerste en wint de kerstoverval? Een opwindende kerstervaring voor grote groepen in een stad naar keuze!

Escape room dinner

Escape Christmas Dinner

Breng de magie van Kerstmis met ons ‘Escape Christmas Dinner’ teamuitje. Dit dinerspel, geïnspireerd op escape rooms, brengt teamwerk en spanning aan tafel. Los raadsels op tussen de gangen door terwijl je geniet van lekker eten. Welk team ontsnapt als winnaar? Spanning en smaak in één onvergetelijke kerstbeleving!

Pubquiz Kersteditie

Daag je collega’s uit met de Pubquiz en test hun algemene kennis. Deze feestelijke bedrijfsactiviteit zorgt voor vermakelijke gesprekken op de werkvloer. Werk samen met je team en misschien gaan jullie wel als kampioenen naar huis!

Walking dinner met kerst

Walking Christmas Dinner

Een moderne, sociale ervaring waarbij je jouw betoverende kerststad ontdekt en geniet van een driegangendiner in twee restaurants. Onze gids deelt leuke stadswetenswaardigheden tijdens de wandeling tussen de locaties.

Monopoly Streets Kerst Dinerspel

Het Monopoly Streets Dinerspel brengt het klassieke bordspel tot leven, maar dan met een feestelijk tintje. Waan jezelf in een strijd om de bekendste kerststraten van jouw stad te veroveren terwijl je in twee verschillende restaurants van een feestelijk driegangendiner geniet.

Ranking dinerspel kerst

Ranking Your Colleagues - Quiz kersteditie

Leer je collega’s op een unieke manier kennen met het ‘Ranking your Colleagues Quiz Kersteditie’ bedrijfsuitje. Beantwoord hilarische vragen, ontdek elkaars geheimen en versterk de teamgeest. Een onvergetelijke dag vol lachen en verbondenheid!

Word Onze Stagiair(e) voor Januari/Februari 2024 bij Uitjesbureau!

Stagiaire gezocht

Bij Uitjesbureau zijn we altijd op zoek naar gepassioneerde stagiaires die ons team willen versterken in de wereld van evenementen. Met 23 jaar ervaring als pionier in originele bedrijfsuitjes, bieden we jou de kans om de bruisende evenementenwereld te ontdekken en je talenten te ontplooien. Als stagiaire bij ons kun je actief bijdragen aan het creëren van creatieve concepten, en dat alles wordt bekroond met onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Kom bij ons team en maak deel uit van een leerzame en leuke ervaring!

Wij organiseren uitjes door heel Nederland!

Wij organiseren uitjes door heel Nederland!

Wil je meer informatie over onze uitjes of wil je direct een reservering maken? Neem dan snel een kijkje op onze website: www.uitjesbureau.nl. Ons enthousiaste team staat klaar om je te helpen bij het plannen van een onvergetelijke ervaring!

Contact

Uitjesbureau

Wilgenweg 10A

1031 HV Amsterdam-Noord

0888485300

info@uitjesbureau.nl

8.4
Reviews 498 beoordelingen klanten vertellen