Dobbe Transport verovert Rotterdam

Rotterdam zien, ervaren, een dag voor medewerkers en partner van Dobbe Transport. Dit fantastische familiebedrijf huldigde haar Jubilarissen in Hotel New York. Onder het genot van een kopje koffie of thee en een gebakje kunt u zich samen klaarstomen voor het middagprogramma. Hierna heet onze hoofd-entertainer u gepast welkom en voorziet zij u van een originele introductie en speluitleg die betrekking hebben op de Be Smart game. Het BE-Smart gezelschap heeft heerlijk gevaren naar het centrum van Rotterdam. Het andere deel van het gezelschap samen met de ‘Ooms’ van Dobbe bleven nog bij HNY, voor nog een kopje koffie en kregen een presentatie over Hotel New York. Rotterdamse gidsen hebben deze groep meegenomen voor een prachtige havenvaart.

Na de aankomst in het centrum is het tijd voor het spannende Be Smart spel. In teams zult u onderling de strijd aan gaan en middels de plattegrond en vragen op de smartphones leert u de binnenstad op een vernieuwende manier kennen. Elkaar beter leren kennen en het genieten in de Rotterdamse binnenstad werden optimaal benadrukt!

Na afloop van het spel en de rondvaart is de dag afgesloten in het bijzondere Westelijk Handelsterrein.
De CP van het uitje: dit is de eerste keer dat we als organisatie-commissie volledig ontzorgd zijn en zelf ook helemaal genoten hebben!