Afdelingsuitje

Wil je een afdelingsuitje organiseren in de herfst- en wintermaanden van 2023/2024? Uitjesbureau neemt de organisatie graag uit handen! Afdelingsuitjes zijn ook geschikt voor grote groepen. Een teamuitje is een goede manier om de groepsverbinding met je collega’s te versterken. Onze afdelingsuitjes zijn in alle grote steden van Nederland en België te boeken.

originele afdelingsuitjes

Ben jij aan de beurt om een afdelingsuitje te organiseren? Dan ben je bij Uitjesbureau aan het juiste adres! Een afdelingsuitje van 20 to 1000+ personen, wij organiseren de leukste groepsuitjes voor jou en je collega’s! Kiezen jullie voor een indoor of outdoor afdelingsuitje? Of kies je voor een online teamuitje? Wij vinden dat het perfecte teamuitje origineel moet zijn maar ook verbindend, verassend en betaalbaar. Bekijk eens onze verschillende categorieën. 

Afdelingsuitje in de stad

Wil je graag de stad een stad verkennen tijdens een bedrijfsuitje? Wij organiseren afdelingsuitjes door heel Nederland. Tijdens het Geheimen van … bedrijfsuitje doen jullie een speurtocht door een stad naar keuze en ontdekken jullie alle mooie plekjes en verborgen parels. Of gaan jullie voor iets meer sensatie tijdens een Escape City? 

Onze top afdelingsuitjes

wie is de mol The official game

Wie is de Mol is een spannend en actief teamuitje. Bij dit bedrijfsuitje draait het om kennis, spannende opdrachten en vertrouwen, maar kun jij je collega’s wel vertrouwen? Wij zijn zeer trots dat wij in heel Nederland de enige officiële licentiehouder van het Wie is de Mol spel zijn. In samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma IDTV bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelf van de Mol. Wij zijn de enige aanbiedier die alle originele namen, tunes spelformats en geluidseffecten morgen gebruiken.

Blijdorp mysterie van miss jane

Jullie gaan tijdens dit personeelsuitje in teams op zoek naar de vlogster Miss Jane, die tijdens een onderzoek naar duurzaamheid en natuurbehoud in Blijdorp, vermist is geraakt. Ze is niet op een afspraak komen opdagen, haar camera is gevonden en niemand heeft meer iets van haar vernomen. Het is aan jullie de taak om de rol van rechercheurs op je te nemen, uit te zoeken wat er is gebeurd en waar Miss Jane te vinden is. Je bent bij een normale escape game gewend dat je zo snel mogelijk moet ontsnappen, bij Blijdorp The Game is het aan jullie om Miss Jane te bevrijden. Welk team lost het mysterie zo goed en zo snel mogelijk op? 

Borrelboot en dinerspel

Jullie varen een uur langs alle prachtige bezienswaardigheden, en wij durven jullie te verzekeren, alles ziet er veel mooier uit vanaf het water! Onder het genot van een heerlijk drankje krijgen jullie de mogelijkheid om lekker bij te kletsen en te ontdekken wat de door jullie gekozen stad allemaal te bieden heeft. Wanneer jullie weer aan wal stappen, staat er in een sfeervolle horecalocatie een heerlijk driegangendiner voor jullie klaar. Jullie zullen niet alleen gaan genieten van een diner, maar ook van een dinerspel! Bij het Hou van Holland dinerspel komen de bekende Hollandse meezingers, het Boodschappenspel en natuurlijk het Geen Ja, Geen Nee spel voorbij. 

Afdelingsuitje organiseren

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje ? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Online afdelingsuitjes

Willen jullie tijdens een online teamuitje lekker ontspannen en lachen tijdens de online pubquiz of willen jullie iets meer spanning tijdens Under Pressure? Tijdens dit online bedrijfsuitje moeten jullie proberen een bom onschadelijk te maken. Het belangrijkste tijdens een online teambuilding spel is verbinding met je collega’s. En dat gaat met onze online teamuitjes helemaal goed komen! Onze online teamactiviteiten dragen bij aan een positieve sfeer op de werkvloer. Ook als je thuis werkt. 

Arrangementen voor bedrijven

Wij hebben de leukste bedrijfsuitjes gecombineerd tot arrangementen. Een arrangement is een teambuildingspel gecombineerd met een diner en/of rondvaart. Bekijk eens het arrangement Borrelboot met Ontdek de Mol Dinerspel of het Weekend arrangement met overnachting. Al onze arrangementen zijn op maat samen te stellen. Wil je liever Cultureel genieten in jouw stad? Wij kunnen ook een heisessie met een activiteit voor je organiseren. Vertel ons je wensen en wij regelen het voor je! 

8.4
Reviews 504 beoordelingen klanten vertellen