Teambuilding

Wij weten welke teambuilding activiteiten werken, wat leuk is en wat blijft hangen. Teambuilding is belangrijk voor een fijne samenwerking, sociale verbinding, vertrouwen en om groepsdynamiek te creëren met je collega’s. Een bedrijfsuitje kun je inzetten voor verschillende doeleinden. Wij helpen jou graag met het organiseren van een teamuitje dat bij jullie bedrijf past. 

teambuilding activiteiten

Ben je opzoek naar een teambuildingsactiviteit? Je bent op de juiste pagina beland! Een bedrijfsuitje is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de recente ontwikkelingen van je bedrijf of om kennis te maken met nieuwe personeelsleden. Tijdens onze unieke teamuitjes staat samenwerken en verbinding centraal. Onze ervaren eventmanagers kunnen je goed adviseren over een teambuildingsactiviteit dat werkt en wat bij jullie past. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Leuke bedrijfsuitjes

Waar we bij Uitjesbureau veel ervaring mee hebben, zijn leuke teambuilding activiteiten organiseren die goed doen aan de samenhorigheid van collega’s. Wij kunnen je adviseren over de verschillende mogelijkheden en (zakelijke) arrangementen. Voor elke wens, budget en doel hebben wij een geschikt bedrijfsuitje. Ga jij voor online teambuilding? Een dinerspel? Of wat dacht je van outdoor teambuilding. Als je liever een spannend bedrijfsuitje wil organiseren raden wij onze escape games aan. Wij organiseren bedrijfsuitjes door heel Nederland.

Onze top 3 teambuilding uitjes

Wie kent het tv-programma Wie is de Mol niet? In samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma IDTV bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelf van de Mol. Omdat wij de enige licentiehouder in Nederland zijn mogelijk wij gebruik maken van de originele tunes, spelformats en geluidseffecten van het tv-programma. Tijdens dit bedrijfsuitje  is samenwerken key, en daarom perfect voor teambuilding! 

Het doel van Escape City is ontsnappen uit de binnenstad van de door jullie gekozen stad. Tijdens dit spannende bedrijfsuitje kom je raadsels, geheimen en codes tegen. De codes moeten gekraakt worden om punten te verdienen die jij nodig hebt om te ontsnappen! Samen met je team heb jij de taak om zo veel mogelijk punten te verzamelen en uiteindelijk te ontsnappen. Denk jij dat het jullie lukt binnen de tijd? Laat je meeslepen tijdens deze spannende escape game!  

 

pubquiz dinerspel in jouw stad

Ervaar een hilarische maar bovenal gezellige avond samen met je collega’s tijdens ons populaire bedrijfsuitje Pubquiz met een heerlijk driegangendiner. De hele avond staat in het teken van gezelligheid en teambuilding. Er komen diverse thema’s aan bod zoals politiek, sport, muziekkennis, aardrijkskunde en films. Ontdek de geheime talenten van je collega’s en wie weet spelen jullie wel de sterren van de hemel en eindigen jullie op de eerste plek! Zorg ervoor dat je goed jullie tactiek hebben besproken, dan kom je tijdens het spel niet voor verassingen te staan!

bedrijfsuitje op maat

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teambuilding bedrijfsuitje? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Online teambuilding

Ben je opzoek naar een online bedrijfsuitje? Onze online bedrijfsuitjes zijn geheel coronaproof en speel je gewoon achter je eigen laptop! Wij organiseren de tofste online uitjes waarbij online teambuilding centraal staat. Juist in deze tijd zijn bedrijfsuitjes extra belangrijk om het teamgevoel te versterken. Vertel ons al je wensen en behoeften en wij organiseren voor jou en je collega’s een super leuke ervaring die jullie niet snel vergeten! Het aanbod van online bedrijfsuitjes is erg groot. Heb jij nog geen idee wat voor soort online bedrijfsuitje je wilt organiseren? Dat is geen probleem. Wij hebben op deze pagina een aantal originele online teamuitjes geselecteerd. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren eventmanagers inspireren je graag. Wij kunnen ook online teamuitjes op maat voor jullie maken, niks is ons te gek! 

Teambuilding en fun

Willen jullie even ontladen van alle werkstress? Kies dan voor een Pubquiz in jouw favoriete stad. Tijdens dit  hilarische bedrijfsuitje krijgt teambuilding een hele andere betekenis aangezien jullie elkaar nu vanaf een heel ander perspectief leren kennen. Onze pubquiz is op verschillende manieren te spelen, namelijk als dinerspel, online of in een arrangement. Tijdens deze avond komen er verschillende rondes voorbij waarin jullie in teams al jullie kennis over geschiedenis, politiek, aardrijkskunde en muziek kunnen laten zien. Het is ook mogelijk om je eigen vragen te bedenken die terugkomen in de quiz. Lukt het jullie om er met de winst van door te gaan? 

8.4
Reviews 504 beoordelingen klanten vertellen